Alles over NovaTerrae en onze missie
Missie NovaTerrae

Volautomatische
Bedrijfssoftware voor handelsbedrijven

Missie

NovaTerrae is opgericht door drie partners op 1 maart 2018. Gezamelijk hebben de partners meer dan 30 jaar ervaring met IT Business Consultancy.

Het bedrijf is ontstaan omdat we vonden dat het inrichten van een bedrijfsadministratie systeem veel sneller zou moeten kunnen met een kwalitatief veel beter resultaat en een veel hogere automatiseringsgraad. Gepassioneerd automatiseren , dat is wat we doen. Hiervoor hebben we Business-Engines ontwikkeld. Standaard producten zonder verassingen.

De naam NovaTerrae refereert naar de nieuwe gedigitaliseerde wereld van bedrijfsadministraties.  De wereld digitaliseert in hoog tempo. Deze digitalisering zorgt voor veel verandering. Implementatie trajecten moeten kort en goed zijn. Implementeren alleen is niet meer voldoende, er dient geautomatiseerd te worden. Klanten verwachten volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen waarbij een eventueel handmatige actie een heel bewust gekozen moment is.

NovaTerrae focust zich op snelle en goede implementaties waarbij een bijzonder hoge automatiseringsgraad bereikt wordt.

Met een team van gepassioneerde Business Engineers geven wij uitvoering aan onze missie.


Onze missie is het in staat stellen van bedrijven om digitale technologie in te zetten voor het realiseren van hun doelstellingen. We doen dit door bedrijven te transformeren van traditionele bedrijven naar digitale bedrijven met volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen waarbij geen verrassingen optreden. Wij zijn pas tevreden op het moment dat u blij wordt van de wijze waarop digitale technologie uw bedrijfsactiviteiten ondersteunt.


Johan KnechtMark PeetersMarc FidderOnze partners

Microsoft logo

Bedrijfssoftware

Agiles GmbH

Proces Automatisering

Miraminds

Proces Documentatie

Quadira 2

Informatie Automatisering

Tasklet Factory

Papierloos magazijn

Idyn Logo

Transport Automatisering

Continia

Inkoopfactuur automatisering