Volautomatisch een vooruitbetalingsfactuur boeken in Business Central

Waarom volautomatisch je verkoop-vooruitbetalings-factuur boeken in Business Central?


Als je een verkoop  vooruitbetalings  factuur wilt boeken in business  central , dan is dat normaal een handmatige actie. Maar wist je dat je dat ook volautomatisch kan laten boeken?  

Indien er op een verkooporder sprake is van een  vooruitbetalings  conditie dan kun je volautomatisch de vooruitbetalingsfactuur laten boeken. Je kunt vervolgens het order proces volautomatisch laten wachten tot er betaald is.  Zodra de betaling binnen is kan het volautomatische verkooporder proces verder.

 

Wat zijn de voordelen van de automatische optie? In deze blog post leg ik je uit waarom het automatisch boeken van je verkoop  vooruitbetalings  factuur een slimme keuze is.  


 

  1. Ten eerste bespaar je tijd en moeite. Je hoeft niet elke keer dezelfde stappen te volgen om een verkoop vooruitbetalingsfactuur te boeken. Je kunt een sjabloon maken en die gebruiken voor al je verkoop  vooruitbetalings facturen. Zo voorkom je fouten en vergroot je de efficiëntie.  
  2. Ten tweede verbeter je de cashflow van je bedrijf. Door het automatisch boeken van je verkoop  vooruitbetalings  factuur zorg je ervoor dat je sneller betaald wordt door je klanten. Je kunt ook volautomatisch herinneringen sturen als de betalingstermijn verstreken is. Zo houd je de controle over je inkomsten en uitgaven.  
  3. Ten derde vergroot je de klanttevredenheid. Door het automatisch boeken van je verkoop  vooruitbetalings  factuur laat je zien dat je professioneel en betrouwbaar bent. Je klanten krijgen een duidelijke en overzichtelijke factuur die ze makkelijk kunnen betalen. Je kunt ook  volautomatsch  een bedankje sturen als de betaling binnen is. Zo bouw je een goede relatie op met je klanten.  
  4. Ten vierde ontzorg je jezelf volledig. Eenmaal inrichten en  vervolgens  hoef je er niet meer naar om te kijken. Je kunt op deze manier een volautomatische verkoop machine bouwen zonder dat je zelf achter de knoppen hoeft te zitten.  

Zoals je ziet, zijn er veel redenen om het automatisch boeken van je verkoop  vooruitbetalings  factuur in business  central  te gebruiken. Het is een eenvoudige en effectieve manier om je administratie te vereenvoudigen en te optimaliseren. Wil je meer weten over deze functie of andere mogelijkheden van business  central ? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website.