Business Process Monitoring

Business Monitoring Pack

voor Business Central

Donwload Factsheet

The modern Workplace voor Business Central


In de moderne werkomgeving wordt gebruik gemaakt van moderne digitale technologie om bedrijfsprocessen sneller en efficienter te laten verlopen.

Het monitoren van deze snelle, vaak volautomatische bedrijfsprocessen is van cruciaal belang voor organisaties.  Met onze geavanceerde Business Monitoring Pack oplossing,  helpen wij u om uw bedrijfsprocessen in realtime te monitoren, optimaliseren en verbeteren.

Benieuwd wat je hiermee kan?

modern workplace

BMP Dashboard

Het Business Monitoring Dashboard biedt u een centrale hub voor het analyseren van bedrijfsprocessen en het monitoren van workflows.

Met deze krachtige tool kunt u snel en efficiënt inzicht krijgen in uw operationele activiteiten en orderbeheer. Het dashboard stelt u in staat om realtime gegevens bij te houden, cruciale prestatie-indicatoren te volgen en diepgaande analyses uit te voeren om uw workflows te optimaliseren.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface heeft u zonder moeite toegang tot de belangrijkste informatie, zodat u sneller kunt reageren op veranderingen en verbeteringen kunt doorvoeren. Monitor data in actie met ons Business Monitoring Dashboard en blijf altijd een stap voor.

BMP monitoren

“Ontdek de Voordelen van Realtime Monitoren in de Zakelijke Omgeving”

In moderne bedrijfsomgevingen spelen realtime monitoren een cruciale rol. Deze schermen, strategisch aan de muur geplaatst, bieden tal van functies en voordelen die de productiviteit en efficiëntie van je team kunnen verhogen.


Benieuwd naar deze voordelen? download de factsheet

Business Monitoring Pack

Voor Business Central

AWW