Business Process Management Platform voor Business Central
Debiteurenbeheer Business Central

Business Process Management Platform


                      "Een ERP-systeem is leuk, maar u moet het kunnen automatiseren."
powerbi 1

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Het modernste systeem voor geautomatiseerd bedrijfsbeheer is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit geavanceerde, gebruiksvriendelijke systeem is uitstekend geschikt om uw bedrijfsbeheer volledig te automatiseren. Het werkt naadloos samen met Office 365. Om een zeer hoog automatiseringsniveau te bereiken, activeren we in Dynamics 365 Business Central de BPM-add-on Aptean Advanced Workflow BAP. Met Aptean Advanced Workflow BAP kunt u volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen binnen Business Central creĆ«ren. šŸš€

656 office 365

Microsoft 365 en het Power Platform

De basis voor alle verdere automatiseringen is Microsoft 365. Geen enkel bedrijf kan meer zonder Microsoft 365. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en werkt perfect samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het misschien wel bekendste lid van de Microsoft 365-familie is Outlook, maar met het Power Platform kunt u nog veel meer uit de uiterst effectieve Office-toepassingen halen. šŸ’”šŸŒŸ

4o

Aptean Advanced Workflow BAP is de verbindende schakel tussen Business Central en het Power Platform.

Workflow

Aptean Advanced Workflow BAP

Aptean Advanced Workflow automatiseert en optimaliseert bedrijfsprocessen met tools voor modellering, uitvoering en beheer van workflows. Het biedt visuele procesmodellering, automatisering van taken, realtime monitoring, integratie met andere systemen en schaalbaarheid. Deze oplossing helpt organisaties om hun processen efficiƫnter te beheren en te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde productiviteit en klanttevredenheid, en een sterker concurrentievoordeel.

Power Automate

Microsoft Power Automate, is een krachtige tool voor Business Process Management (BPM). Het helpt bedrijven workflows te automatiseren, waardoor repetitieve taken worden geƫlimineerd en efficiƫntie wordt verhoogd.

Power Automate bespaart tijd en vermindert menselijke fouten door routinetaken te automatiseren. Het maakt naadloze gegevensuitwisseling mogelijk tussen Microsoft-producten en honderden externe applicaties. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen gebruikers workflows ontwerpen en aanpassen zonder programmeerkennis. De tool biedt realtime monitoring, zodat de prestaties van workflows continu gevolgd kunnen worden en er snel aanpassingen kunnen worden gemaakt. Hierdoor kunnen medewerkers zich concentreren op strategische activiteiten, wat de productiviteit verhoogt.

Power Apps

Microsoft Power Apps is een BPM-tool waarmee bedrijven snel aangepaste apps kunnen bouwen zonder programmeerkennis. Met een gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratie met Microsoft-producten zoals Office 365 en Dynamics 365, helpt het workflows te digitaliseren en automatiseren. Dit verhoogt de productiviteit en maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen efficiƫnt te stroomlijnen en aan te passen aan veranderende behoeften.

Power BI

Power BI stelt bedrijven in staat om uitgebreide gegevensanalyses en visualisaties te maken, wat cruciaal is voor het monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met Power BI kunnen gebruikers real-time dashboards creƫren, knelpunten identificeren en prestaties meten.


Een uitstekende manier om de kracht Power BI volledig te benutten in de wereld van Business Process Management, is  het gebruik van gespecialiseerde oplossingen zoals ons BMP Pack. Deze Business Monitoring oplossing combineert de kracht van power BI met specifieke BPM-behoeften, waardoor je snel en eenvoudig diepgaande inzichten in je bedrijfsprocessen krijgt. Ontdek hoe ons BMP Pack je Business Process Management-strategieĆ«n naar een hoger niveau kan tillen en je helpt bij het behalen van operationele excellentie.


copilot

Co-Pilot Studio

Copilot is een AI-tool die programmeurs helpt bij het schrijven van code door contextuele suggesties te bieden tijdens het typen. Het versnelt het ontwikkelproces en verbetert de codekwaliteit door automatisch gegenereerde codevoorstellen te leveren. Met naadloze integratie in populaire code-editors kunnen programmeurs gemakkelijk toegang krijgen tot relevante codevoorbeelden en API-documentatie tijdens het coderen.
Power Pages

Power Pages

Microsoft Power Pages is een tool waarmee bedrijven snel professionele websites kunnen bouwen zonder programmeerkennis. Het integreert naadloos met andere Microsoft-producten zoals Power Automate, Power Apps en Power BI, waardoor dynamische, datagestuurde websites kunnen worden gemaakt. Power Pages digitaliseert klantinteracties, verbetert informatie-toegang en stroomlijnt bedrijfsprocessen via webportalen, wat het bereik vergroot, klanttevredenheid verhoogt en operationele efficiƫntie verbetert.


Aptean Advanced Workflow in cijfers

30000+

Customers

35+

Landen

50+

Partners

Wil jij weten meer weten?