Over NovaTerrae

Volautomatische Bedrijfssoftware
voor handelsbedrijven

Business Process Automation is onze passie en onze specialisatie. Wij zijn van mening dat je bedrijfssoftware niet slechts een administratiesysteem is maar een tool om je bedrijfsprocessen te automatiseren en schaalbaar te maken. We willen je helpen om meer winst te behalen zonder personeelsuitbreiding.


"Een ERP systeem dient een backend systeem te zijn waarbij je je muis en toetsenbord alleen nodig heb voor management by exception"

NovaTerrae is opgericht door drie partners op 1 maart 2018. Gezamelijk hebben de partners meer dan 30 jaar ervaring met IT Business Consultancy.

Het bedrijf is ontstaan omdat we vonden dat het inrichten van een bedrijfsadministratie systeem veel sneller zou moeten kunnen met een kwalitatief veel beter resultaat en een veel hogere automatiseringsgraad. Gepassioneerd automatiseren , dat is wat we doen. Hiervoor hebben we Business-Engines ontwikkeld. Standaard producten zonder verassingen.

De naam NovaTerrae refereert naar de nieuwe gedigitaliseerde wereld van bedrijfsadministraties.  De wereld digitaliseert in hoog tempo. Deze digitalisering zorgt voor veel verandering. Implementatie trajecten moeten kort en goed zijn. Implementeren alleen is niet meer voldoende, er dient geautomatiseerd te worden. Klanten verwachten volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen waarbij een eventueel handmatige actie een heel bewust gekozen moment is.

NovaTerrae focust zich op snelle en goede implementaties waarbij een bijzonder hoge automatiseringsgraad bereikt wordt.

Met een team van gepassioneerde Business Engineers geven wij uitvoering aan onze missie.


Onze missie is het transformeren van traditionele bedrijven naar digitale bedrijven met volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen waarbij geen verrassingen optreden. Wij zijn pas tevreden op het moment dat u blij wordt van uw bedrijfsadministratiesysteem.Partner

Partner

Partner

Bedrijfssoftware

 

Proces Automatisering

Isabelgroup

 

Bank  Automatisering

 

Informatie Automatisering

Tasklet Factory

Papierloos magazijn

Idyn Logo

 

Transport Automatisering