Microsoft Dynamics 365 Business Central
Video Aspect Ratio: 4:1

Dynamics 365 Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties

Versnel je financiën

Versnel op een nauwkeurige manier de financiële afwikkeling en rapportage.

Inzicht in je voorraad

Verhoog het inzicht in je voorraad en hele toeleveringsketen.

Verkoop slimmer

Maximaliseer de opbrengstmogelijkheden.

Volgens de regels

Houd je aan de spelregels en breng je compliance niet in gevaar.

Controleer je inkoop

Zorg voor meer controle over je inkoopproces.

Verbeter de klantenservice

Wees je klanten beter van dienst met ingebouwde aanbevelingen.

Houd je projecten op schema

Controleer de voortgang van je projecten met realtime gegevens over beschikbare resources.

Projecten binnen budget

Beheer je budgetten met direct inzicht in de projectkosten.

Optimaliseer de bedrijfsvoering

Stroomlijn de bedrijfsactiviteiten en lever producten op tijd terwijl je op de kosten bespaart.

Maak verbinding en laat je bedrijf groeien

Doorbreek de beperkingen van je algemene boekhoudsoftware. Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je je bedrijf kunt helpen de verbinding te maken en slimmere beslissingen te nemen.

Krijg volledig inzicht in je bedrijf

Regel je financiën

Neem onderbouwde beslissingen

Koppel de gegevens voor de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties voor een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng de financiële prestaties in realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.

Versnel de financiële afwikkeling en rapportage

Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder de compliance in gevaar te brengen.

Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses

Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.


Geen verrassingen 

Optimaliseer voorraadniveaus

Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. Koop alleen wat je nodig hebt met dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.

Voorkom gederfde omzet en beperk tekorten

Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, heb je voorstellen voor vervanging.

Maximaliseer de winstgevendheid

Vraag adviezen over het moment van betalen om te profiteren van leverancierskortingen en om boetes wegens niet-tijdige betaling te vermijden. Voorkom overbodige of frauduleuze aankopen via goedkeuringswerkstromen.


Bedien je klanten beter

Bied waarde op elk contactpunt

Prioriteer verkoopleads op basis van potentiële opbrengst. Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding over de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.

Verhoog de verkoopproductiviteit

Versnel het proces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen – allemaal vanuit Outlook.

Lever uitzonderlijke service

Je krijgt een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat je effectief resources kunt toewijzen en zaken sneller tot een oplossing kunt brengen.


Beheers je projecten

Blijf binnen het budget

Maak, beheer en volg klantprojecten met roosters en geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekening en rapportage. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te borgen.

Plan met precisie

Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.

Analyseer de projectprestaties

Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.


Optimaliseer de bedrijfsvoering

Beheer van prognose tot uitvoering

Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken.

Efficiënt magazijnbeheer

Realiseer een efficiënte orderverwerking met holistische weergaven. Spoor elke artikeltransactie en mutatie op door bakken te installeren op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.

De optimale productie

Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en resources om productieschema´s te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen.

Ontdek onze vliegende start implementatie