Business Engines voor Microsoft Dynamics 365 BC NAV

NovaTerrae Business Engines

Microsoft Office 365 en het Power Platform

De basis voor alle verdere automatisering is Office 365. Geen bedrijf kan meer zonder Office 365. Het bevat enorm veel mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en werkt perfect samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central.  Wellicht de bekendste telg uit de Office 365 familie is Outlook maar middels het Powerplatform haal je nog veel meer uit de uiterst effectieve Office applicaties.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Het meest moderne systeem voor een geautomatiseerde bedrijfsadministratie is Microsoft Dynamics 365 Business Central . Een ultra modern easy to use systeem wat zich uitstekend leent om je bedrijfsadministratie volledig te automatiseren. Het werkt naadloos samen met Office 365. Om een zeer hoge automatiseringsgraad te bereiken schakelen we  in Dynamics 365 Business Central onze Business Engines in. Met de Business  Engines kun volautomatische bedrijfsprocessen bouwen binnen business Central.

Flowshare Werkinstructies

Documentation Engine

Werkinstructies en Proces-Documentatie maken kan echt een strijd zijn. Er zijn zoveel tools en mogelijkheden om dit te realiseren dat het moeilijk is om gestructureerd te blijven. Met de Documentation Engine worden je werkinstructies volledig automatisch gegenereerd en krijg je professionele Uniforme werkinstructies in een strakke bedrijfslayout.

Marketing Engine

Met onze Marketing Engine kunnen marketing-processen aangedreven worden. Marketing-automatisering is in het digitale tijdperk waarin we leven van levensbelang voor elke ondernemer. Hoe haal je de juiste doelgroep naar je bedrijf toe. Hoe maak jij hun duidelijk dat jij de oplossing hebt voor hun probleem. En dat allemaal geautomatiseerd.Shopify Logo

E-Commerce Engine

Wil je gebruik gaan maken van E-commerce middels een webshop die naadloos ge├»ntegreerd is met je Business Central ERP systeem?  Business Central is sinds kort voorzien van een volledig geintegreerde koppeling met  het grootste e-Commerde platform shopify.  Middels doorlopen van een wizard kun je je shopify webshop eenvoudig koppelen met  je  shopify webshop. Ben jij toe aan de volgende stap in je e-commerce business? Wil je je logistieke processen gaan beheren in een erp systeem ?  Integreer dan je shopify webshop met Business Central.

Operations Engine

Wil jij je bedrijf beter gaan organiseren en je automatisering naar een volgend niveau gaan brengen? Deze Engine kan de operationele bedrijfsprocessen aandrijven vanaf de ontvangst van de verkooporder tot en met expeditie. Vele processen kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een geautomatiseerd bedrijfsprocess met heel bewust gekozen handmatige acties.  Maatwerk behoort tot het verleden. Voor de operations engine gebruiken we Agilesworkflow van de Duitse fabrikant Agiles GmbH.


Shipping Engine

Wil jij je transportopdrachten automatisch gaan laten uitvoeren? Onze Shipping Engine kent bijna elke transporteur. Geheel geautomatiseerd kan het transport met de juiste transporteur geregeld worden. De klant  krijgt geheel geautomatiseerd de track en trace informatie gedurende het transport tot het moment dat de levering overhandigd wordt. De ontvangstbevestiging van de klant wordt ook weer geautomatiseerd verwerkt. Voor de shipping engine zetten we de producten Shipit365 of Sendcloud in van de Nederlandse fabrikant Idyn.


Information Engine

Of het nu gaat om inkomende informatie of uitgaande informatie, onze Information Engine drijft de informatie-processen aan. Van het geheel geautomatiseerd een digitale factuur mailen, printen of electronisch versturen inclusief diverse bijlages tot het versturen van een eenvoudige status update. 

Automatische Factuur Import Business Central

Document Processing Engine

Inkoopfacturen volautomatisch in je administratie laten boeken ? Dat doet onze Document Processing Engine. Krijg je je inkoopfacturen als PDF Email bijlage binnen, stuur die Emails dan automatisch naar onze Document Processing Engine. Dan worden ze automatisch in je Business Central administratie geboekt.

Bank Connectivity Engine

Met de Banking Engine van NovaTerrae heb je een  volautomatische koppeling met je bank. De tijd van bestanden importeren en exporteren is verleden tijd. Je hoeft business Central niet meer uit om betalingsopdrachten te verstrekken aan de bank of om je bankmutaties in Business Central te importeren.

Mobility Engine

Wil je de efficiency in je magazijn verhogen en naar een papierloos magazijn gaan.De Mobility Engine drijft de processen op de Mobiele apparaten aan. Via invoer of Barcode scanning kunnen diverse acties welke bewust ingebouwd zijn in je proces uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het boeken van een verkoopverzending, het boeken van een inkoopontvangst of het picken van een opdracht

Maar ook voor een magazijn waar nog wel fysieke documenten aanwezig zijn kunnen we die middels barcodescanning zeer efficient afhandelen..

Masterdata synchronisatie

Multi Entity Engine

Je masterdata gelijkhouden over verschillende bedrijven heen kan een enorme uitdaging zijn.Door de Multi Entity Engine aan te zetten, bespaart u tijd bij het invoeren en onderhouden van uw hoofdgegevens. Met deze Engine kunnen alle masterdata eenvoudig worden verspreid over uw bedrijfsstructuur. met een als resultaat een hoogwaardige databeschikbaarheid door geautomatiseerde datadistributie binnen één of meerdere databases.

Management Engine

De Management Engine is het sluitstuk van ons Engine programma. Op "Any device"  blijf je geheel geautomatiseerd op de hoogte van de performance van je bedrijf. Volg je omzetontwikkeling op de voet, kijk of de orders op tijd geleverd worden, bekijk je cashflowprognose, etc. Leer van de cijfers welke geheel geautomatiseerd op je devices komen en gebruik die om de verbeteracties uit te zetten. De resultaten van die acties kun je dan ook weer monitoren om zo continu te verbeteren.