Business Engines voor Microsoft Dynamics 365 BC NAV
Business Central

NovaTerrae Business Automation

Verander Business Central van een frontend-systeem naar een backend-systeem met Advanced Workflow en het Power Platform

Bouw een stevig fundament

powerbi 1

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Het meest moderne systeem voor een geautomatiseerde bedrijfsadministratie is Microsoft Dynamics 365 Business Central . Een ultra modern easy to use systeem wat zich uitstekend leent om je bedrijfsadministratie volledig te automatiseren. Het werkt naadloos samen met Office 365. Om een zeer hoge automatiseringsgraad te bereiken schakelen we  in Dynamics 365 Business Central onze Business Engines in. Met de Business  Engines kun volautomatische bedrijfsprocessen bouwen binnen business Central.

656 office 365

Microsoft 365 en het Power Platform

De basis voor alle verdere automatisering is Microsoft 365. Geen bedrijf kan meer zonder Microsoft 365. Het bevat enorm veel mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en werkt perfect samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central.  Wellicht de bekendste telg uit de Microsoft 365 familie is Outlook maar middels het Powerplatform haal je nog veel meer uit de uiterst effectieve Office applicaties.

en bouw dan een volautomatische administratie

Flowshare Werkinstructies

Automatische Werkinstructies

Werkinstructies en Proces-Documentatie maken kan echt een strijd zijn. Er zijn zoveel tools en mogelijkheden om dit te realiseren dat het moeilijk is om gestructureerd te blijven. Met Flowhare kun je je werkinstrutisch automatisch laten genereren en krijg je professionele Uniforme werkinstructies in een strakke bedrijfslayout.

D365 for Marketing 2

Marketing

Bouw volautomatische marketing processen om je leads binnen te halen.  Marketing-automatisering is, in het digitale tijdperk waarin we leven, van levensbelang voor elke ondernemer. Hoe haal je de juiste doelgroep naar je bedrijf toe. Hoe maak jij hun duidelijk dat jij de oplossing hebt voor hun probleem. En dat allemaal geautomatiseerd.



Shopify Logo

E-Commerce

Wil je gebruik gaan maken van E-commerce middels een webshop die naadloos ge├»ntegreerd is met je Business Central ERP systeem?  Business Central is sinds kort voorzien van een volledig geintegreerde e-commerce koppeling met het grootste e-Commerde platform shopify. Middels doorlopen van een wizard kun je je shopify webshop eenvoudig koppelen met  je  shopify webshop. Ben jij toe aan de volgende stap in je e-commerce business? Wil je je logistieke processen gaan beheren in een erp systeem? Integreer dan je shopify webshop met Business Central. Neem ook een kijkje bij de handige bankkoppeling voor Business Central.

Aptean Advanced Workflow

Operations

Wil jij je bedrijf beter gaan organiseren en je automatisering naar een volgend niveau gaan brengen? Deze Engine kan de operationele bedrijfsprocessen aandrijven vanaf de ontvangst van de verkooporder tot en met expeditie. Vele processen kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een geautomatiseerd bedrijfsprocess met heel bewust gekozen handmatige acties.  Maatwerk behoort tot het verleden. Voor de operations engine gebruiken we Agilesworkflow van de Duitse fabrikant Agiles GmbH.


transport 3

Shipping

Wil jij je transportopdrachten automatisch gaan laten uitvoeren? Onze Shipping Engine kent bijna elke transporteur. Geheel geautomatiseerd kan het transport met de juiste transporteur geregeld worden. De klant  krijgt geheel geautomatiseerd de track en trace informatie gedurende het transport tot het moment dat de levering overhandigd wordt. De ontvangstbevestiging van de klant wordt ook weer geautomatiseerd verwerkt. Voor de shipping engine zetten we de producten Shipit365 of Sendcloud in van de Nederlandse fabrikant Idyn.


Benieuwd naar onze aanpak ?

Advanced Forms Flow

Information

Of het nu gaat om inkomende informatie of uitgaande informatie, onze Information Engine drijft de informatie-processen aan. Van het geheel geautomatiseerd een digitale factuur mailen, printen of electronisch versturen inclusief diverse bijlages tot het versturen van een eenvoudige status update. 

Automatische Factuur Import Business Central

Document Processing

Inkoopfacturen volautomatisch in je administratie laten boeken ? Dat doet onze Document Processing Engine. Krijg je je inkoopfacturen als PDF Email bijlage binnen, stuur die Emails dan automatisch naar onze Document Processing Engine. Dan worden ze automatisch in je Business Central administratie geboekt. Download ons gratis e-book - PDF engine factsheet.

Benieuwd naar onze aanpak ?

Mobolity2-1

Mobility

Wil je de efficiency in je magazijn verhogen en naar een papierloos magazijn gaan.De Mobility Engine drijft de processen op de Mobiele apparaten aan. Via invoer of Barcode scanning kunnen diverse acties welke bewust ingebouwd zijn in je proces uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het boeken van een verkoopverzending, het boeken van een inkoopontvangst of het picken van een opdracht

Maar ook voor een magazijn waar nog wel fysieke documenten aanwezig zijn kunnen we die middels barcodescanning zeer efficient afhandelen..

Masterdata synchronisatie

Multi Entity

Je masterdata gelijkhouden over verschillende bedrijven heen kan een enorme uitdaging zijn.Door de Multi Entity Engine aan te zetten, bespaart u tijd bij het invoeren en onderhouden van uw hoofdgegevens. Met deze Engine kunnen alle masterdata eenvoudig worden verspreid over uw bedrijfsstructuur. met een als resultaat een hoogwaardige databeschikbaarheid door geautomatiseerde datadistributie binnen één of meerdere databases.

Power BI

Management Informatie

De Management Engine is het sluitstuk van ons Engine programma. Op "Any device"  blijf je geheel geautomatiseerd op de hoogte van de performance van je bedrijf. Volg je omzetontwikkeling op de voet, kijk of de orders op tijd geleverd worden, bekijk je cashflowprognose, etc. Leer van de cijfers welke geheel geautomatiseerd op je devices komen en gebruik die om de verbeteracties uit te zetten. De resultaten van die acties kun je dan ook weer monitoren om zo continu te verbeteren.