Wat is microsoft Teams?

Wat is Mircosoft Teams?

Microsoft Teams is een geweldige tool om online samen te werken met je collega's, klanten en partners. Met Teams kun je eenvoudig chatten, bellen, vergaderen, bestanden delen en projecten beheren in één platform. Teams biedt je de volgende voordelen:


- Je kunt overal en altijd werken met Teams. Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg, je kunt altijd verbonden blijven met je team en je werk.

- Je kunt efficiënter communiceren met Teams. Je kunt snel berichten sturen, audio- en videogesprekken voeren, online vergaderingen plannen en houden, en scherm delen met anderen.

- Je kunt beter samenwerken met Teams. Je kunt gemakkelijk bestanden uploaden, bewerken en synchroniseren in Teams, en feedback geven en ontvangen. Je kunt ook kanalen maken om verschillende onderwerpen of projecten te bespreken, en apps integreren om je workflow te verbeteren.

- Je kunt veiliger werken met Teams. Teams is gebaseerd op de cloud en biedt geavanceerde beveiligings- en nalevingsfuncties om je gegevens te beschermen. Je kunt ook je eigen instellingen en machtigingen aanpassen om de toegang tot je teams en bestanden te beheren.

Teams kan ook geintegreerd worden met Business Central, de bedrijfssoftware van Microsoft.  Met deze integratie krijg je veel meer gedaan in veel minder tijd.

Kortom, Microsoft Teams is een krachtige en veelzijdige tool om online samen te werken. Wil je meer weten over Teams en de integratie met Business Central? Neem dan contact met ons op. We laten je graag zien hoe dit in de praktijk werkt.

Mark Peeters