Novaterrae wordt Mastervar BENELUX
Novaterrae wordt Mastervar BENELUX voor AgilesWorkflow
07 februari 2019 

Novaterrae wordt Mastervar BENELUX voor AgilesWorkflow

Agilesworkflow

Agilesworkflow

Novaterrae wordt Mastervar

Op Directions in Den Haag heeft Agiles de QBS-partner NovaTerrae Business Engines aangesteld als MasterVar voor de Nederlandse markt.  Inmiddels zijn NovaTerrae en Agiles overeengekomen dat dit geldt voor de gehele Benelux.

AgilesWorkflow biedt partners en klanten een uitstekende mogelijkheid om bedrijfsprocessen, zoals die binnen NAV of Business Central worden uitgevoerd, te stroomlijnen, beheren en te automatiseren.

Agiles is een gevestigde partner in de Microsoftwereld. Meer dan 25.000 klanten wereldwijd gebruiken AgilesWorkflow. Met AgilesWorkflow onderscheiden organisaties zich van de concurrentie zonder te hoeven programmeren. Met Agiles behaalt u de volgende voordelen.

Productiviteit groeit.  

Met AgilesWorkflow worden processen altijd op dezelfde manier uitgevoerd. De juiste taken komen bij de juiste mensen in hun rol center en de doorlooptijd wordt gevolgd op individueel afdeling of bedrijfsniveau.

Foutgevoeiligheid neemt af.  

AgilesWorkflow zorgt ervoor dat fouten in het proces worden uitgebannen. De juiste documenten dienen aanwezig te zijn alvorens een volgende stap uitgevoerd kan worden. Orders worden automatisch gecontroleerd op volledigheid en juistheid.

Beheersbaarheid neemt toe.  

AgilesWorkflow geeft inzicht welke taken open staan en waar processen uit hun servicelevel (dreigen te) lopen. Wanneer werk bijvoorbeeld stagneert op afdelingsniveau geeft Agiles hiervan het inzicht en kan er ingegrepen worden. Op basis van deze informatie kunnen de processen worden aangepast of kunnen resources bijgeschakeld worden.

Automatisering van processen.

Door AgilesWorkflow kan de hoeveelheid handmatige verwerking (clicks) sterk worden gereduceerd en is het mogelijk om een hele flow automatisch te laten verlopen. Met name deze functionaliteit kan processen dramatisch versnellen.

Voordelen voor partners. 

AgilesWorkflow werkt zonder programmeer-werkzaamheden en wordt geïnstalleerd naast Business Central of NAV. Partners kunnen zich onderscheiden door voor klanten de bovenstaande voordelen te realiseren.

Rol NovaTerrae.

De primaire rol van NovaTerrae als MasterVar is het succesvol maken van partners. Dit kan door training van consultants en eindklanten, ondersteuning bij implementaties, het meewerken in een pre-sales rol, het leveren van after-sales support.

Functiebibliotheek.

NovaTerrae heeft een functiebibliotheek ontwikkeld waarbij workflows rechtstreeks voorgedefinieerde functies uit de standaard Microsoft NAV/Business Central code kunnen aanroepen. Deze functionaliteit is van groot belang bij het uitvoeren van geautomatiseerde processtappen. Indien partners een eigen branche specifieke add-on verkopen op NAV en/of Business Central kan de functiebibliotheek in samenwerking met NovaTerrae geschikt gemaakt worden om ook specifieke functies uit de add-on automatisch te laten verwerken in de workflow.

Voor extra informatie of om te bepalen wat Agiles Workflow voor u of uw klanten kan betekenen neemt u contact op met:

Johan Knecht 

T  :+31 30 2106022     M: +31 6 12658517

Novaterrae ,  Newtonlaan 115  3584 BH Utrecht

www.novaterrae.nl   info@novaterrae.nl

Over de schrijver
Wil je weten hoe je zelf volautomatische processen bouwt in Business Central? Neem dan contact met ons op. We laten je graag live zien hoe dat dit werkt.
Reactie plaatsen