AgilesWorkflow, Workflow of Business Process Management?
AgilesWorkflow, Workflow of Business Process Management?
19 november 2018 

AgilesWorkflow, Workflow of Business Process Management?

AgilesWorkflow, Business Process Management

AgilesWorkflow is van oorsprong een workflowtool. Het is ontwikkeld  door Agiles GMBH in Hamburg. Deze Add-on is inmiddels veel verder door ontwikkeld. Inmiddels is het een  complete Business Process Management Suite geworden. AgilesWorkflow is zijn status als workflowtool heel ver ontstegen is. Het is uitbreidingssoftware, ook wel Add-on software genoemd. Het wordt binnen de bedrijfssoftware van Microsoft geïnstalleerd . Heel specifiek is het uitbreidingssoftware voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, voorheen NAV.

AgilesWorkflow in de digitale wereld.

De wereld om ons heen digitaliseert in hoog tempo. Dat betekent dat bedrijfsprocessen steeds sneller worden. Klanten raken hier heel snel aan gewend. Het is vandaag de dag al heel normaal dat je tot 23:59 kunt bestellen en dat je het de volgende dag in huis hebt. Als je daar niet in mee kunt gaan dan ga je de concurrentieslag verliezen. Dit betekent heel wat voor bedrijven. Het betekent dat je bedrijfsprocessen supersnel en zonder problemen moeten verlopen.

Management by Exception.

Het betekent ook dat  handmatige acties moeten worden beperkt tot de uitzonderingssiuaties. Je zult daarom “management by Exception” toe moeten gaan passen. Veel bedrijven moeten  hun bedrijfsprocessen opnieuw tegen het licht houden. Zijn hun bedrijfsprocessen wel toekomstbestendig? Kunnen ze met hun huidige bedrijfprocessen de snelheden aan die de klanten gaan verlangen? Zijn ze in staat om hun klanten naar volle tevredenheid te blijven bedienen?

Verwarring

Bedrijven zijn zich aan het oriënteren op de veranderende buitenwereld. Die verandering gaat momenteel zo snel dat het voor IT bedrijven al nauwelijks bij te houden is. Voor bedrijven waar IT niet hun hoofd business is, is het bijzonder lastig. Bedrijven krijgen steeds meer behoefte aan een partij die hen helpt met het kiezen van de juiste stappen om hun bedrijf toekomst bestendig te maken. Wat zijn de mogelijkheden om mijn processen te digitaliseren. Wat is nu verstandig om als eerste aan te pakken? Waarmee bereik ik het beste resultaat? Er ontstaat behoefte om te komen tot een aanvalsplan en tot een herontwerp van de bedrijfsprocessen. Snelle digitale en schaalbare bedrijfsprocessen welke aansluiten op de snelle digitale buitenwereld. Vanwege deze behoefte naar helderheid in een snel veranderende wereld biedt NovaTerrae strategie workshops aan om tot een helder aanvalsplan te komen.

Business Process Management met AgilesWorkflow

Als dat heldere aanvalsplan vorm heeft gekregen, wordt het vertaald naar de vereiste bedrijfsprocessen.  AgilesWorkflow de ideale software voor Business Process Management binnen de Microsoft Dynamics 365 Business Central bedrijfssoftware. Met AgilesWorkflow kun je de ontworpen bedrijfsprocessen bouwen zonder IT maatwerk.

Dus voer je je administratie in Microsoft Dynamics 365 Business Central of in NAV?  Ben je je aan het oriënteren hoe je je bedrijf toekomst bestendig kunt maken? Met AgilesWorkflow maak je  snelle en schaalbare bedrijfsprocessen. Het loont zeker de moeite om je te verdiepen in AgilesWorkflow.

AgilesWorkflow Business Process Management Suite is de ideale software voor managen van alle bedrijfsprocessen.

AgilesWorkflow

Klik  hier voor meer informatie over AgilesWorkflow. Klik hier om meer te lezen over Agiles , de producent  van dit bijzonder krachtige product.

AgilesWorklow

Over de schrijver
Wil je weten hoe je zelf volautomatische processen bouwt in Business Central? Neem dan contact met ons op. We laten je graag live zien hoe dat dit werkt.
Reactie plaatsen