Aankondiging van Dynamics 365 Business Central
Aankondiging Dynamics 365 Business Central

Aankondiging Dynamics 365 Business Central

Neem een volgende stap in de groei van uw bedrijf. Dynamics 365 Business Central is een compleet bedrijfsadministratiesysteem dat eenvoudig te gebruiken en aan te passen is, zodat u de samenwerking binnen uw bedrijf kunt verbeteren en op basis van betere informatie de juiste beslissingen kunt nemen. Dynamics 365 Business Central is vanaf 2 april 2018 beschikbaar in Nederland.

Microsoft’s nieuwe online software Business Central biedt voor ieder bedrijf toegevoegde waarde, omdat het integreert met andere Microsoft Cloud Services, waaronder Office 365. Business Central kan worden aangepast of uitgebreid voor specifieke behoeften binnen uw branche met PowerApps, Microsoft Flow en Power BI.

De cloud applicatie Business Central is de volgende evolutie van Dynamics NAV, een compleet ERP systeem dat zijn sporen reeds ruimschoots heeft verdiend. Met Dynamics NAV als basis bouwt Business Central voort op een platform met bewezen technologieën en concepten, dat al door 160.000 klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd wordt gebruikt.

Wat biedt Dynamics 365 Business Central?

Als complete bedrijfsoplossing levert Business Central:

  • Business zonder silo’s.Verbind het bedrijf onderling en verhoog efficiency met geautomatiseerde taken en werkstromen. Alles is geïntegreerd binnen vertrouwde Office hulpmiddelen zoals Outlook, Word en Excel.
  • Actiegerichte inzichten. Behaal meer resultaten en krijg een volledig beeld van uw bedrijf met verbonden gegevens, Business Analytics en richtlijnen. Alles wordt  ondersteund door de toonaangevende intelligente technologieën van Microsoft.
  • Oplossingen gebouwd om te groeien. Start snel, bepaal je eigen tempo en pas het flexibel platform aan als het nodig is. Business Central maakt het je mogelijk in real-time uit te breiden op basis van veranderende behoeften.
Microsoft Dynamics Business Central

Dynamics 365 Business Central

Aan de slag met 365 Business Central?

Neem contact op en laat u door één van onze Business Engineers informeren. Laat uw business groeien. Profiteer van het platform dat al uw bedrijfsprocessen met elkaar verbindt.

Bron: Microsoft Blog – Alysa Taylor, General Manager, Business Apps & Strategy

Over de schrijver
Reactie plaatsen