Alles over Microsoft Business Process Management
Microsoft Business Process Management met Microsoft Dynamics 365 Business Central
12 maart 2019 

Microsoft Business Process Management met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het hypermoderne bedrijfsadministratie systeem van Microsoft . Het is dan ook geschikt voor moderne, professionele bedrijven van verschillende omvang.

Het is met de komst van het abonnementen prijsmodel ook geschikt voor hele kleine bedrijven. Het kan naadloos mee groeien met de veranderende behoefte die een groeiend bedrijf met zich mee brengt. Hierdoor is dit een prima keuze voor uw administratie.

In elke fase van het bedrijfsgroeimodel is er behoefte aan een soepel lopende administratie waarbij repeterende handelingen geautomatiseerd zijn.

Tevens zal een groeiend bedrijf behoefte hebben aan procedures en het naleven hiervan door alle medewerkers.

Ondanks de vele voordelen van Business Central is het vastleggen en bewaken van procedures en processen wat lastig te realiseren zonder maatwerk. Hiervoor dient uitbreidingssoftware ingezet te worden.

Agilesworkflow, Business Process Management Suite

Business Proces Management

Business Process ManagementVoor Microsoft Dynamics 365 Business Central  is uitbreidingssoftware van de Duitse software fabrikant Agiles beschikbaar. Deze uitbreidingssoftware voor Business Process Management luistert naar de naam Agilesworkflow. Deze software uitbreiding stelt een bedrijf in staat om procedures in het systeem vast te leggen en in het systeem te borgen dat volgens de vastgestelde procedures gewerkt wordt. Tevens kunnen met deze uitbreidingssoftware verschillende administratieve stappen geautomatiseerd worden zonder maatwerk te laten maken door een dure IT specialist.

Alle bedrijfsprocessen in elk functioneel gebied kunnen met deze uitbreidingssoftware in het administratie systeem vastgelegd worden in de vorm van een levende procedure. Omdat de procedures levend zijn draagt dit zorg voor een actieve bewaking van  de correcte  uitvoering van elke stap in het proces . Hierdoor kan er eenvoudigweg  niet afgeweken worden van de afgesproken processen..

Met deze software bent u dus in staat om uw stoffig kwaliteitshandboek om de zetten naar hypermoderne levende , zichzelf bewakende procedures.

In een iso 9000 kwaliteits audit zullen geen afwijkingen meer gevonden kunnen worden dankzij Agilesworkflow. Middels rapportages uit het administratie systeem kan voortaan eenvoudig aangetoond worden dat alle kwaliteitsprocedures nageleefd zijn.

Agilesworkflow is geschikt voor alle processen / procedures binnen de verschillende functionele gebieden :

  • Inkoop
  • Verkoop
  • Financieel beheer
  • Logistiek
  • Productie
  • HRM
  • Engineering
  • Etc

Meer weten over Agilesworkflow :

Voor de BENELUX markt is NovaTerrae de distributeur van Agilesworkflow.

https://www.novaterrae.nl/Agilesworkflow

Over de schrijver
Wil je weten hoe je zelf volautomatische processen bouwt in Business Central? Neem dan contact met ons op. We laten je graag live zien hoe dat dit werkt.
Reactie plaatsen